ABOUT METäällä inspiraatiostaan elämälle kirjoittaa noin parikymppinen räväkkä, ja tempperamenttinen hyvinvointitreenaaja Tampereelta, joka rakastaa tyttömäisiä juttuja, mutta viihtyy parhaiten miespuolisten rennossa ja rehellisessä seurassa. Bloggaaja täynnä itseluottamusta, ja päämäärätietoisuutta. Olen omimmillani kameran molemmin puolin, ja suhtaudun loppumattomalla intohimolla harrastuksiini, sekä terveelliseen ja liikunnantäyteiseen elämäntapaani.

Persoonana olen erittäin elämäniloinen, määrätietoinen ja sanavalmis. 
Päiväni täyttyvät tällä hetkellä niin treeneistä, lemmikkien hoitamisesta, ratsastusvalmennuksista kuin bloggaamisesta, ja valokuvaamisestakin. Tärkeimpiin lukeutuva asia elämässäni onkin juuri rakas harrastukseni ratsastus, jonka parissa olen viettänyt koko elämäni viisivuotiaasta lähtien. Silmäteriäni ovat vuonna 2004 syntynyt lämminveriruuna Play Blues, sekä uusin tuttavuuteni, ihana tanskalainen puoliveritamma Kamar's Fair Play. Tamman kanssa aloittelemme yhteistä kilpauraa ja tähtäämme niin pitkälle kuin unelmat meitä kantavat ♥ 

Blogini sopii jokaiselle, jolle hempeät sävyt ovat kuin musiikkia korville, tai sydän pamppailee kaikelle pienelle ja kauniille. Ja tietenkin niille tärkeimmille - hevosille ! Täältä löydät tekstejä elämästä sen enempää aiheita rajaamatta. Toivottavasti postauksistani heijastuvat intohimoni, sekä syvimmätkin näkemykseni elämästä. Kirjoitan mielelläni vahvoista mielipiteistäni ympärillä pyörivästä maailmasta. Toivon, että Sinulle välittyy blogini merkitys itselleni ja toivon, että nautit blogistani yhtä paljon kuin minä.